Bröllop
ljuvafoto bröllopsfotograf göteborg (4)
ljuvafoto bröllopsfotograf umeå (5)
Bröllopsfotograf Västerbotten
Bröllopsfotograf Umeå Elite Hotel Mimer
ljuvafoto bröllopsfotograf göteborg (2)
Bröllopsfotograf Umeå

Kärleksporträtt

1,5 h fotografering

+ alla bilder

(bokas i undantagsfall under maj-aug)

 

8000:-

Silver

3 h fotografering

+ alla bilder

+ provfotografering inkl 10 bilder


12 000:-

Prislista - bröllop


Grattis till stundande bröllop! Hipp hurra för er!!!


Ni planerar just nu för en av de största dagarna i erat liv - en dag väl värd att minnas! Att år efter år kunna ta fram de där bilderna som visar glädjetåren i ögonvrån, gästerna som jublar när ni ger varandra första kyssen efter att ni sagt "ja!" till varandra, kärleken som bubblar emellan er... det vill man minnas för evigt.


Och här kan jag hjälpa er! Det a-b-s-o-l-u-t bästa jag vet är att fånga upp de där tillfällena som bara händer, nuet, det som utgör just er bröllopsdag.


Jag fotograferar alltid utomhus om vädret tillåter. Om vädret är lite mer kinkigt så letar vi reda på några passande inomhusalternativ i närheten.


Leveranstiden är 1-5 veckor beroende på låg- eller högsäsong och bilderna levereras online där ni direkt kan ladda ner bilderna (flera gånger!) eller skicka direkt till familj och vänner. SÅ smidigt!


Väljer ni något av de tre större paketen ingår dessutom en provfotografering. Det är SÅ kul att träffas innan, få börja lära känna varandra och att ni får testa på hur det faktiskt känns att stå framför kameran! Och på köpet får ni ju dessutom ännu fler bilder på er - perfekt att använda i bröllopshäftet, som profilbild, framkallning eller preeecis vad ni vill. Voilà!


Sugna på att boka eller har ni frågor? Klicka på knappen längst ned!

Guld

6 h fotografering

+ alla bilder

+ provfotografering inkl 15 bilder

+ 1 st A3 förstoring


18 000:-

Lyx lyx lyx

10 h fotografering

+ alla bilder

+ provfotografering inkl 30 bilder

+ 3 st A3 förstoringar

+ fotoalbum i linne, 24 sidor25 000:-

"Vi är verkligen så glada att vi valde dig som fotograf!! Bilderna är superfina och vi kände oss så bekväma att bli fotograferade av dig trots att vi aldrig har träffats innan. Tack för att du har förevigat vår bröllopsdag med så otroligt fina foton - ett minne för livet!!"

                                                                                                                         - Johanna & Raúl